Пиперките со сирење се приготвени од закиселени пиперки кои својата богата арома ја пренесуваат на кремастото сирење со кое се наполнети. Тиквиците и модрите патлиџани се печени на скара и потоа маринирани во сончогледово масло, лук и магдонос. Прочуеното македонско јадење тавче гравче го изработуваме од најдобриот грав со традиционална мешавина на зачини со што ви овозможуваме да уживате во него во секое време.

Црвена cherry бонбонка со сирење

Нето:
550 g.
Тип на пакување:
T- 580;
Состав:
Бонбонка пиперка, сирење, сол, сончогледово масло, зачини

Бонбонка со сирење

Нето:
550 g.
Тип на пакување:
T- 580;
Состав:
Бонбонка пиперка, сирење, сол, сончогледово масло, зачини

Гамба со сирење

Нето:
550 g.
Тип на пакување:
T- 580;
Состав:
Гамба пиперка, сирење, сол, сончогледово масло, зачини

Сомборка со сирење

Нето:
550 g.
Тип на пакување:
T- 580;
Состав:
Сомборка пиперка, сирење, сол, сончогледово масло, зачини

Потпечени тиквици

Нето:
530 g.
Тип на пакување:
T- 580;
Состав:
Потпечени тквици, лук, магдонос, сол, киселина, сончогледово масло, вода

Потпечен модар патлиџан

Нето:
530 g.
Тип на пакување:
T- 580;
Состав:
Потпечен модар патлиџан, лук, магдонос, сол, киселина, сончогледово масло, вода

Гравче тавче

Нето:
930 g. 520 g.
Тип на пакување:
T-1000; T- 580;
Состав:
Грав, кромид, сушени пиперки, лук, зачини, минт, сол, сончогледово масло