Вкусен ѓувеч од пиперка, црн патлиџан, домати, моркови, кромид, магдонос, доматен сос, сончогледово масло, сол, зачини.

Достапни и други производи по порачка!

Ѓувеч

Нето:
4250 g.
Тип на пакување:
L- 4250 ;
Состав:
Пиперка, црн патлиџан, домати, моркови, кромид, магдонос, доматен сос, сончогледово масло, сол, зачини