За вистинските љубители на зеленчук ние ги одбравме најдобрите и највкусните зеленчуци кои се одгледуваат во Македонија и произведовме коктели од зеленчук кои ќе ги задоволат потребите и на најпребирливите. Ва-Ва производите од киселиот програм се свежо маринирани во растително масло, магдонос, сол и малку лимонска киселина или оцет за да ја задржи бојата и вкусот. Овие производи се одличен додаток за риба, свинско или пилешко, како и во салати. Зелката е значаен извор на витамин Ц и припаѓа во групата на здрава храна богата со хранливи материи. Поради големата побарувачка на кисела зелка ние подготвивме производи од зелка припремена во неколку форми, во завистост од барањата на купувачите. Производите од кисела зелка се одлични за салати, супи, како и за гарнир на јадења со месо.

Коктел зеленчук

Нето:
2200 g. ; 1550 g.
Тип на пакување:
T-2500; T- 1700
Состав:
Пиперки, домати, корнишони, моркови, карфиол, сол, оцет, лимонска киселина, вода

Mешана салата

Нето:
2350 g.; 1550 g.
Тип на пакување:
T-2500; T- 1700;
Состав:
Пиперки, зелени домати, корнишони, моркови, карфиол, сол, оцет, лимонска киселина, вода

Жардињера

Нето:
2400 g.; 1550 g.; 1000 g.
Тип на пакување:
T-2500; T- 1700; T-1000a
Состав:
Пиперки, зелени домати, корнишони, моркови, карфиол, сол, оцет, лимонска киселина, вода

Зелен коктел

Нето:
2350 g.; 1550 g.
Тип на пакување:
T-2500; T- 1700;
Состав:
Зелен домат, корнишони, пиперки,сол, оцет, лимонска киселина, вода

Црвен домат

Нето:
2450 g.; 1550 g.
Тип на пакување:
T-2500; T- 1700;
Состав:
Црвен домат, феферони, магдонос, сол, оцет, лимонска киселина, вода

Зелен домат

Нето:
2350 g.; 1550 g.
Тип на пакување:
T-2500; T- 1700;
Состав:
Зелен домат, сол, оцет, лимонска киселина, вода

Зелен домат- сечен

Нето:
2350 g.; 1550 g.
Тип на пакување:
T-2500; T-1700
Состав:
Зелен домат, сол, оцет, лимонска киселина, вода

Зелка лист

Нето:
1550 g.; 900 g.
Тип на пакување:
T- 1700; T-1000
Состав:
Зелка, сол, оцет, лимонска киселина, вода

Зелка резана

Нето:
700 g.
Тип на пакување:
T- 720;
Состав:
Зелка, сол, оцет, лимонска киселина, вода

Карфиол со морков

Нето:
2400 g.
Тип на пакување:
T- 2500;
Состав:
Карфиол, морков, феферони, сол, оцет, лимонска киселина, вода

Цвекло

Нето:
2450 g. 1550 g. 680 g.
Тип на пакување:
T- 2500; T-1700; T-720
Состав:
Цвекло, сол, оцет, лимонска киселина, вода

Корнишони

Нето:
2450 g. 1550 g. 680 g.
Тип на пакување:
T- 2500; T-1700; T-720
Состав:
Корнишони, сол, оцет, лимонска киселина, вода