Македонскиот регион е исто така значаен производител на високо квалитетно овошје, кое што свежо или преработено се извезува ширум светот. За производство на нашите производи ги селектиравме највкусните плодови и ги претворивме во вкусен компот, слатко и џем. Овошните џемови и слатка не се ништо повеќе од свежи овошни плодови кои се конзервирани во сопствениот природен шеќер, вода, малку лимонска киселина и шеќер.

Мармалад од шипки

Нето:
430 g.
Тип на пакување:
T-370;
Состав:
Шипки, шеќер, лимонска киселина

Мармалад од тиква

Нето:
430 g.
Тип на пакување:
T- 370;
Состав:
Тиква, суво грозје, портокал, шеќер, лимонска киселина

Мармалад од праска

Нето:
430 g.
Тип на пакување:
T- 370;
Состав:
Праска, шеќер, лимонска киселина

Мармалад од сливи

Нето:
430 g.
Тип на пакување:
T- 370;
Состав:
Црни сливи, шеќер, лимонска киселина

Мармалад од смоква

Нето:
430 g.
Тип на пакување:
T- 370;
Состав:
Смоква, шеќер, лимонска киселина

Нето:
Тип на пакување:
Состав: