Растителните намази на Ва- Ва се произведуваат по традиционални рецепти од внимателно одбрани зеленчуци. Сите производствени процеси се насочени кон задржување на вистинскиот вкус на домашно приготвена храна без употреба на вештачки додатоци. Намазите Ва- Ва се одлични како додаток на месо, тестенини, како мезе или едноставно намачкани на леб.

Малиџано

Нето:
540 g.; 300 g.
Тип на пакување:
T- 580; Т-314
Состав:
Печена зелена пиперка, печен модар патлиџан, сенф, лук, сончогледово масло, сол, зачини

Ајвар со сирење

Нето:
550 g.; 300 g.
Тип на пакување:
T- 580; Т-314
Состав:
Печена црвена пиперка, печен модар патлиџан, сирење, сол, сончогледово масло, зачини

Домашен ајвар- благ и лут

Нето:
540 g.; 300 g.
Тип на пакување:
T- 580; Т-314
Состав:
Печена црвена пиперка, печен модар патлиџан, сол, сончогледово масло, зачини

Домашна лутеница

Нето:
550 g.; 310 g.
Тип на пакување:
T- 580; Т-314
Состав:
Печена црвена пиперка, сос од свежи домати, морков, лук, магдонос, феферони, сончогледово масло, сол