За нас БАГА ФООД ДОО е фабрика специјализирана за преработка и конзервирање на производи од високо квалитетни суровини (зеленчук и овошје), кои потекнуваат од плодните македонски краишта. Фабрика започна со работа во 2002 година и за многу кратко време успеа, со своите висококвалитетни Ва-Ва прозводи, да ги освои пазарите и потрошувачите во Европа, САД и Австралија. Синергијата од  поволни климатски услови, долгогодишна традиција во одгледување на земјоделски производи и користење на најсовремена технологија во производството  резултираше со креирање на висококвалитетни, здрави и вкусни пр... прочитај повеќе

Производи